Duurzaamheid

Bij Boetiek 66 vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid. Daarom verkopen we merken die deze ambitie delen en zich inzetten voor een groenere en eerlijkere wereld. Onze merken, waaronder Red Button, Lerros, StreetOne, Tom Tailor, Zhenzi en Cecil, hebben allemaal hun eigen doelen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Red Button is trots op hun populaire Jimmy jeans, die gemaakt is van gerecyclede materialen. Lerros maakt gebruik van biologisch katoen en probeert hun productieproces steeds milieuvriendelijker te maken. StreetOne is zich bewust van haar verantwoordelijkheid en zet zich in voor productie met minder energieverbruik, kortere transportroutes en het gebruik van duurzame materialen.

Tom Tailor heeft een uitgebreid duurzaamheidsbeleid en wil tegen 2025 100% duurzaam katoen gebruiken. Zhenzi maakt gebruik van milieuvriendelijke vezels en streeft ernaar om zo min mogelijk afval te produceren. Cecil heeft als doel om duurzame mode toegankelijk te maken voor iedereen.

Bij Boetiek 66 zijn we blij dat we deze merken kunnen aanbieden aan onze klanten. We geloven dat het belangrijk is om bewust te zijn van de impact van onze keuzes en we hopen dat we samen kunnen werken aan een groenere toekomst.

Kom jij bij ons langs vandaag?

Vandaag zijn wij geopend tot 17:30

Routebeschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, acties en je favoriete winkel.