20230307-DSC09751

Over ons

Graag stellen wij ons aan jullie voor. Wij zijn Jetty Frankruijter en Anita Weistra, de trotse eigenaren van Boetiek 66 in Loppersum. In september 2022 hebben wij onze deuren geopend en sindsdien hebben we veel mooie momenten beleefd in onze modezaak.

emmy

Elke woensdag staat Emmy Sander in onze boetiek, een vertrouwd gezicht in het dorp met jarenlange ervaring in de modebranche.

Ons doel is om iedere klant met een goed gevoel in een nieuwe outfit naar huis te laten gaan. Bij Boetiek 66 staat persoonlijke aandacht en eerlijk advies centraal, want we begrijpen dat elk mens uniek is. In onze collectie vind je daarom verschillende merken: & Co, SoyaConcept, Tom Tailor, StreetOne, Cecil, Red Button, Gafair en Enjoy. Ook hebben we het merk Zhenzi in ons assortiment, speciaal voor dames van maat 42 t/m maat 56. Vanaf augustus breiden we ons assortiment uit met ons nieuwe merk Wasabi, speciaal voor deze doelgroep. Voor de heren hebben we Tom Tailor en Lerros.

riemen

Naast kleding hebben we ook verschillende accessoires, zoals riemen van Nederlands leder, sjaals, tassen en boxershorts voor heren. We zijn trots op het feit dat alle merken bijdragen aan duurzaamheid, want we vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

We organiseren regelmatig private shopavonden en modeshows om onze klanten te inspireren en te laten genieten van mode en gezelligheid.

Wij hopen jullie snel te mogen begroeten in onze boetiek aan de Hogestraat 13 in Loppersum. De koffie staat klaar en wij helpen jullie graag bij het vinden van de perfecte outfit.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, acties en je favoriete winkel.